AIM Challenge 2021 i samarbete med BUFF

AIM Challenge och BUFF förlänger samarbetet under 2021, där BUFF fortsätter som huvudsponsor.


BUFF har de senaste åren varit stolt sponsor av AIM Challenge och vi har idag glädjen och presentera att vi förlänger samarbetet över 2021, där de vill fortsätta som huvudsponsor.

I en tid där vi satsar mycket på utveckling, med bland annat en ny deltävling i Ulricehamn är det viktigt för oss med en partner som önskar att vara med på resan och stödja vårt arbete. Att få göra detta tillsammans med BUFF betyder att vi kan lägga mer tid på att ge er som deltagare en ännu bättre upplevelse runt AIM.

BUFF är världens största tillverkare av multifunktionsplagg, även kallat BUFF som produkt, som kan användas till alla typer av aktiviteter året runt. För oss är BUFF den mest naturliga produkten som alla multisportare borde ha i garderoben, en produkt som vi själv använder nästan dagligen.


Att BUFF i tillägg har ett starkt fokus på natur och miljö har varit en viktig faktor för ett långsiktigt samarbete. Idag är den största delen av materialet som används för att tillverka en BUFF från återvunna plastflaskor. BUFF säger själv att de fortfarande tror på en bättre värld är möjligt och vill aldrig sluta och göra sin del för att skydda och bevara naturen.


Läs mer om BUFFs miljöfokus här.

BUFF är huvudsponsor för AIM Challenge i Ulricehamn 1/5, AIM Challenge i Lindvallen 7/8 och AIM Challenge i Hemsedal 21/8.

113 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla