AIM Challenge företagsutmaning

Uppdaterat: 24 juni 2021

I samband med uppstarten av AIM Challenge i Ulricehamn beslutade vi även att införa en företagstävling, en tävling i tävlingen för er som önskar att ställa upp tillsammans med era kollegor och tävla mot andra företag.

Vad är AIM Challenge?

AIM Challenge har levererat multisportglädje sedan 2004 och i år har vi glädjen att etablera en ny tävling även i Ulricehamn. De tidigare tävlingarna i Hemsedal och Lindvallen lockar ca 1000 deltagare per år. Nu önskar vi att sätta Ulricehamn på kartan som den naturliga multisport-destinationen i södra Sverige.

AIM Challenge är en multisporttävling som passar för alla. Det har traditionsenligt varit en 6-timmars tävling men nytt för Ulricehamn är att vi inför en 3 timmars tävling i tillägg. Lag på två personer ska under 3 eller 6 timmar ta så många kontroller som möjligt utav 60 utplacerade. Olika kontroller ger olika poäng beroende på svårighetsgrad och det är omöjligt att ta alla. Många kontroller kan nås med cykel. Vissa kräver att deltagarna springer, klättrar, simmar, balanserar eller paddlar.


Hur funkar företagsutmaningen?

Företagsutmaningen är en tävling i tävlingen, där ni i tillägg till att tävla mot alla andra också tävlar mot övriga företag i och runt Ulricehamn. Det gäller att samla så många poäng till sitt företag som möjligt och det kommer att räknas ut en snittprocent av vinnarpoängen. Det vill säga att oavsett om ni tävlar i herr, dam eller mix klassen, samt om ni väljer att tävla i vår 3- eller 6-timmars tävling så kan ni som företag tävla tillsammans!Vad erbjuder vi er som företagare?


  • En rolig företagsutmaning oavsett fysisk nivå

  • Multisport är skoj och behöver inte vara en extremsport!

  • Möjlighet att mäta er med de andra lokala företagen

  • Alla företag blir presenterade på hemsida och genom sociala medier

  • Möjlighet för synlighet i start- och målområdet

  • Förmånligt pris: Anmäler ni 2-4 lag ger vi er 15% rabatt Anmäler ni 5 lag eller fler ger vi er 25% rabatt

  • Efter avslutad tävling bjuds det in till After AIM/After bike


Låter det intressant, kontakta oss på marcus@aimchallenge.com så skapar vi en unik rabattkod för ert företag samt ordnar med en samlad faktura. Ni vet väl att anmälningsavgifter numera räknas in som friskvård och berättigar avdrag friskvårdsavdrag.


Läs mer om AIM Challenge i Ulricehamn här.


Ses i Ulricehamn den 25:e september!

123 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla