AIM Challenge i Hemsedal 2020 blir genomfört!

Uppdaterat: 1 juli 2020

Efter en vår med mycket osäkerhet, kan vi idag med stor glädje meddela att AIM Challenge i Hemsedal kommer att genomföras även 2020.


Efter samtal fram och tillbaka med Hemsedal Kommun den senaste veckan har vi hittat en lösning för hur vi skal kunna genomföra AIM Challenge* på ett säkert och ansvarsfullt sätt i linje med gällande restriktioner. Det blir ett annorlunda AIM jämfört med tidigare år, men deltagarupplevelsen tror och hoppas vi skal bli den samma.


Med restriktioner för arrangemang och tävlingar på maximalt 200 personer i Norge är vi tvungna att begränsa deltagarantalet för årets tävling. Det betyder att vi blir tvungna att införa olika startgrupper istället för en gemensam massstart som vanligt. Detta kommer genomföras med en start lördag (22:e augusti) och en söndag (23:e augusti), med maximalt 100 lag (200 personer) per dag.


Det betyder att det rent praktiskt blir två olika tävlingar med varsin karta, varsin bana och varsin prispall. Men vi tycker att detta är den bästa lösningen nu i år och hoppas kunna arrangera AIM Challenge som vanligt 2021 igen.


Vi vill också påminna alla svenskar om att följa de gällande reserestriktionerna, samt respektera de norska karantänsreglerna.


Inte anmält dig än? Gör det nu innan det är för sent!

Länk till anmälan

Registreringen till söndagens lopp kommer att öppna när lördagens lopp är fulltecknat.


Att arrangera AIM Challenge Hemsedal kommer att kräva en del aktiva åtgärder från både oss som arrangör och er som deltagare. Exakt vilka anpassningar detta innebär kommer vi tillbaka till inom kort. Men vi kommer satsar på en tävling i sann AIM Challenge anda och gör allt vi kan för att deltagarupplevelsen skal bli den samma.


Vi ser framemot att se er i Hemsedal i augusti!

*Detta förutsätter att regeringen inte stramar åt sina restriktioner igen, något vi ser som osannolikt och framförallt inget vi kan styra över.

152 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla