AIM Challenge i Ulricehamn flyttas till hösten

AIM Challenge, som skulle genomförts den första maj, flyttas fram till andra oktober till följd av den rådande pandemin.


Vi har arbetat in i det längsta med att hitta lösningar för ett säkert och skoj lopp, men med den höga smittspridning vi har idag i kombination med de rådande restriktionerna ser vi inte det längre som möjligt eller försvarbart att genomföra tävlingen som planerat i maj säger tävlingsledare Marcus Andersson och fortsätter:

- Vi har däremot goda förhoppningar om att kunna arrangera loppet i höst och med en förhoppning om att det kan ske på så normalt sätt som möjligt. Med signaler om lättnader i restriktioner för motionslopp från Folkhälsomyndigheten, i kombination med den pågående massvaccineringen ser vi ljust på framtiden.

Det viktigaste här och nu är att ta ett samhällsansvar som bidrar till minskad smittspridning i samhället. Även om det känns tråkigt att behöva flytta AIM Challenge i Ulricehamn till hösten så är det i nuläget det ända rätta.


Vi ser dock på en alternativ lösning för AIM Challenge i maj, håll er uppdaterade via hemsida och sociala medier så hoppas vi snart kunna presentera en spännande nyhet!


Alla som varit anmälda till AIM Challenge i Ulricehamn flyttas med automatik till den andra oktober, och vi ser fram emot att välkomna er i Ulricehamn i höst!

Anmälan till årets lopp hittar ni på RaceID.

214 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla