AIM Home Challenge 1-2 maj

Vi har glädjen att idag presentera AIM Home Challenge, ett lekfullt multisportkoncept som du kan delta i var du än befinner dig, men i sann AIM Challenge anda. Även om vi tyvärr blev tvungna att flytta fram AIM Challenge i Ulricehamn till den 2 oktober så är ju inte våren och multisportsäsongen inställd!AIM Home Challenge kommer att genomföras 1-2 maj, alltså helgen när AIM Challenge egentligen skulle gått i Ulricehamn. Detta blir den perfekta starten multisportsäsongen och en bra genomkörare inför hösten!


Årets karta är som vanligt hemlig fram till start klockan 10:00, den första maj och sista möjlighet för målgång är klockan 16 den andra maj. Det betyder att du kan delta när du vill och var du vill under helgen! Ni lägger er planering efter era styrkor och svagheter, det viktiga är att lägga en plan så att ni går i mål innan klockan 16:00. Alla resultat inkomna efter klockan 16:00 diskvalificeras.


Vad skiljer då AIM Home Challenge jämfört med våra vanliga tävlingar?

Kartan byts ut mot uppdrag; saker som ni skall hitta, göra, se, utmana er med under helgen. Ni väljer själv hur många av uppdragen ni skall genomföra men vi ser framemot att se många kreativa inslag! Vinnarna kommer att utses genom bildbevis på utförda uppdrag där glädje, kreativitet och AIM-känsla är starka faktorer i bedömningen av resultatet.


Ladda upp era bildbevis i sociala medier och tagga @AIMChallenge, #AIMChallenge & #AIMhomeChallenge för att delta i tävlingen av fina priser från våra sponsorer, AIM Challenge produkter och startplatser till höstens tävlingar!


Du väljer själv om du vill delta enskilt eller i lag, om du skall cykla eller springa, kanske kombinera de två! Vilka äventyrsmoment kan ni vänta er då? Detta är hemligt fram till start, men vi kan utlova massa roliga utmaningar och äventyrliga inslag även om det kommer ske i dina hemtrakter.


Pris: 0,- men med obligatorisk anmälan via RaceID.


Vill du få den riktiga AIM-känslan så går det att beställa till en AIM Challenge T-shirt och/eller en AIM Challenge Buff. Desto tidigare ni anmäler er desto större chans att få era AIM prylar innan starten av AIM Home Challenge.

Vågar du anta utmaningen?

2 682 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla