top of page

Delta i AIM Challenge gratis med vårt nya Ambassadörsprogram!

Är du redo att ta din upplevelse med AIM Challenge till nästa nivå? Vi är glada att introducera vårt nya Ambassadörsprogram, en unik möjlighet för dig att inte bara delta på AIM Challenge med massa fördelar utan också att inspirera andra att uppleva årets roligaste tävling. Vårt mål är att få fler att uppleva den otroliga känslan av gemenskap, äventyr och prestation som AIM Challenge erbjuder.Du behöver inte vara influenser för att delta i vårt ambassadörsprogram, det viktiga är att du vill få fler att uppleva känslan av att delta på AIM Challenge. För att delta i vårt ambassadörsprogram behöver du vara anmäld till en eller flera av årets tävlingar, då kan vi skapa upp en unik anmälningslänk som du kan sprida till vänner, familj, kollegor eller andra som du tycker borde delta på AIM Challenge. Här kommer den bästa delen: För varje nytt* lag som anmäler sig via din länk, får du en återbetalning på 15% av er anmälningsavgift. Det innebär att rekrytera du tre nya lag ger det dig 45% rabatt, skulle du rekrytera sex (eller fler) nya lag deltar ni helt gratis! (Vid rekrytering av sex lag = 90% rabatt avrundar vi upp till en gratis startplats.)

 

Men vänta, det blir ännu bättre. Efter att du har rekryterat tre nya lag, belönas du inte bara med rabatt utan också med årets exklusiva deltagar-t-shirt, helt kostnadsfritt. Det är vårt sätt att säga tack för att du hjälper till att rekrytera nya lag till tävlingen.

 

Bäst av allt; Den som lyckas att värva flest nya lag till årets tävlingar får i tillägg en gratis startplats till samtliga AIM Challenge tävlingar under 2025!

 

Så inte nog med att du får dela din upplevelse med nya och gamla vänner, har du möjlighet att delta gratis på både årets och nästa års AIM Challenge.

 

Vi tror starkt på kraften i gemenskapen och äventyret som AIM Challenge erbjuder, och genom detta ambassadörsprogram hoppas vi att fler kommer att få uppleva denna unika tävling. Bli en ambassadör idag och börja sprida ordet om årets roligaste tävling!

 

Vill du ta del av AIM Challenges Ambassadörsprogram; maila oss på ambassador@aimchallenge.com så skapar vi upp en unik anmälningslänk till dig och hjälper dig vidare. Har du frågor eller funderingar, kontakta oss på samma e-post så hjälper vi dig vidare.

 

Tillsammans kan vi göra AIM Challenge 2024 till det största och mest minnesvärda eventet på länge. Låt oss göra 2024 lite bättre, lite större och innehålla lite mer Multisport för alla!Rent praktiskt så går Ambassadörsprogrammet till som följer:

  • Du anmäler dig till valfri AIM Challenge tävling

  • Du kontaktar oss på ambassador@aimchallenge.com och meddelar oss att du vill delta i vårt ambassadörsprogram

  • Vi skapar upp en unik anmälningslänk som du kan dela till vänner, familj med mera.

  • Skulle du rekryterat mer än 3 nya lag så kan du hämta ut årets deltagare t-shirt på plats under nummerlappsutdelningen.

  • Efter avslutat lopp gör vi en sammanställning och återbetalar 15% av din anmälningsavgift per nytt lag som du värvat. Du kan inte få återbetalt mer än den faktiska anmälningsavgiften.

 

 

*ett nytt lag är ett lag där ingen av lagmedlemmarna deltagit på någon AIM Challenge tävling under de senaste 5 åren.

 

 

382 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page