Lyst til å være frivillig under årets morsomste konkurranse?

Etter forandringer i reiserestriksjoner de siste dagene, har vi behov for flere frivillige til AIM Challenge i Hemsedal 22. og 23. august.Har du lyst å bli en del av den gode gjengen som jobber med AIM Challenge? Det å være frivillig på AIM er utrolig gøy, og det er mange som kommer tilbake år etter år. Det er minst like gøy å arbeide med AIM som det er å konkurrere. Har du lyst, eller kjenner du noen som kanskje kunne ha lyst til å hjelpe til i år? Enten en dag eller hele helgen, vi hører gjerne ifra deg!


Som frivillig er arbeidsoppgavene varierte og det er mest sannsynlig noe som kan passe deg. Arbeidsoppgavene strekker seg fra å ønske deltakerne velkommen under registreringen til å bygge arena, endre om fra start til målgang, være ansvarlig på bemannede poster, sikkerhet på poster og i start/målområde.

En helg med AIM-crewet betyr ikke bare jobb men også en sosial og hyggelig helg med en god gjeng. Betaling skjer i form av klær/utstyr fra våre partnere, bankettmiddag lørdag, mat og overnatting samt en hyggelig helg å kunne se tilbake på senere i høst.


Kunne det være noe for deg, ta kontakt med oss direkte på info@aimchallenge.com.


359 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla