Den populära Mekkursen är tillbaka!

Vi kör en favorit i repris tillsammans med Cykel & Längd i Sälen. Det bjuds in till Mekkurs fredag eftermiddag där du nu får möjlighet att slipa på era mekkunskaper om oturen skulle vara framme och cykeln behöver en snabbfix mitt ute på fjället.


Cykel & Längd i Sälen är Sälenfjällens enda renodlade cykel- och längduthyrning, som har uthyrning både i Sälens by och i populära Rörbäcksnäs. Information om cykeluthyrning hittar du längre ner.


Efter några års uppehåll bjuder Cykel & Längd nu in till deras populära Mekkurs, fredagen innan AIM Challenge i Lindvallen. Mekkursen är gratis för alla AIM Challenge deltagare.


Mekkursen är en grundläggande Mekkurs där de tar er igenom enklare service på cykeln inför tävling men också tips & trix om oturen skulle vara framme när ni är långt ut på fjället. En kurs som rekommenderas varmt oavsett om du cyklat mycket eller är relativt ny på cykel.


Mekkursen i samarbete med Cykel & Längd i Sälen arrangeras fredag den 5/8 klockan 15:00 i deras butik på Sälenvägen 38 vid Snöeken. Föranmälan görs till info@cykelochlangd.se


_______


Behöver du hyra cykel till årets AIM Challenge så kan ni göra det smidigt hos Cykel & Längd i Sälen som nu erbjuder alla AIM deltagare -20% på cykeluthyrning i samband med AIM Challenge. Saknar du cykel eller vill slippa att släpa med dig din cykel kan du hyra en nyservad och modern cykel, oavsett om du önskar hardtail eller fulldämpat.


Cykel bokas direkt hos Cykel & Längd i Sälen via info@cykelochlangd.se

111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla