top of page

Multisport för alla, nu även för dig som fyllt 15!

Med en vision och slogan om att erbjuda Multisport för alla väljer vi nu att öppna upp anmälan även för unga vuxna. Det är nu möjligt att delta i AIM Challenge från den dag du fyller 15 år.


Det har under många år varit efterfrågat att få delta med sina tonåriga barn som ännu inte fyllt 18, en efterfrågan vi nu har glädjen att uppfylla. I samband med att vi lanserade en 3-timmars tävling i Ulricehamn så började vi även se på möjligheten att öppna upp för yngre deltagare, vilket efter diskussioner med jurister resulterat i att vi gör en förändring både för 3 & 6-timmars tävlingarna säger tävlingsledare Marcus Andersson

AIM Challenge 3-timmars i Ulricehamn

I och med lanseringen av en 3-timmars tävling tidigare i år så ser vi också möjligheten att öppna upp för yngre deltagare och har beslutat att öppna anmälan dig som är 15 år eller äldre. För dig som är under 18 år gäller enligt anmälningsvillkoren nedan att anmälan skall ske av, och godkännas av målsman.

AIM Challenge 6-timmars i Ulricehamn, Lindvallen och Hemsedal

Det är nu möjligt att delta från 15 års ålder även under 6-timmars tävlingarna, men endast i sällskap av en myndig person. För att stå som lagledare krävs fortfarande att en har fyllt 18 år när tävlingen går av stapeln men som lagledaren finns nu möjlighet att anmäla ett lag tillsammans med en ung vuxen som fyllt minst 15 år.

Det betyder att det inte kommer vara tillåtet för två personer i åldern 15-17 år att tävla tillsammans i vår 6-timmars tävling.


Vi vill passa på att tacka Ulricehamn Sparbank och Sparbanksfonden Ulrica för det stöd vi fått till utvecklandet av AIM Challenge i Ulricehamn, ett stöd som gjort det möjligt för oss att nu öppna upp för yngre deltagare samtidigt som vi fått uppdaterat regler, anmälningsvillkor och anmälan för att matcha denna förändring. De uppdaterade anmälningsvillkoren går att läsa här.

I tillägg har stödet från Sparbanksfonden Ulrica legat till grund för utvecklandet av en barntävling för de minsta i Ulricehamn. Mer detaljer om detta kommer närmare tävlingen!
539 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page