Nytt datum för AIM Challenge i Ulricehamn!

Vi älskar multisport men det behöver inte vara en extremsport, även om vissa skulle vilja benämna det så. Att arrangera AIM Challenge i Ulricehamn samtidigt som jaktpremiären för rådjur känns lite för mycket extremsport även för oss och vi har därför beslutat att byta datum för årets tävling.

Det senaste året har inte varit som någon av oss hade tänkt sig och vi blev tvungna att flytta tävlingen från första helgen i maj till första helgen i oktober. Då vi brinner för multisport och älskar att spring och cykla när vi är i skogen, så får vi bara erkänna att vi inte reflekterat över eller haft översikt på jakttider. Det har idag kommit till vår insikt att rådjursjakten med hund startar första helgen i oktober, vilket är en helig helg för jaktlagen i området.


Att vi inte hade koll på detta är helt vår fel och vår okunskap, vilket vi beklagar. Men vi har också på grund av detta blivit tvungna att tänka om för eran säkerhet, samt för att hålla god ton till markägare för att kunna arrangera AIM Challenge i Ulricehamn även i framtiden.


AIM Challenge i Ulricehamn flyttas (igen…) och kommer att genomföras den 25 september istället. Alla som redan anmält sig har fått mejl tidigare idag med mer information om flytt av startplats och annan praktisk information! För er som inte anmält er än, så kanske det nya datumet funkar bättre? Anmäl dig redan idag!


Hotell Lassalyckan hälsar att de har reserverat ett gäng rum för alla AIM deltagare, i nära anslutning till start- och målområdet. Bokning sker direkt till Hotell Lassalyckan. Kan varmt rekommenderas för en enkel och smidig tävlingshelg!


Hoppas vi ses i Ulricehamn den 25 september!


Midsommarhälsningar

Marcus Andersson

Tävlingsledare - AIM Challenge439 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla