Snart premiär för AIM Challenge i Ulricehamn.

Nu är det inte många dagar kvar till AIM Challenge i Ulricehamn och vi har försökt att samla lite sistaminuten information till er som deltagare men även lite publikinformation.

Vi förstår att det är många frågor inför helgen. Några av er har deltagit på AIM Challenge tidigare, i Lindvallen och/eller Hemsedal, medan AIM Challenge-konceptet är helt nytt för en del av er. Vi hoppas att nedan information kan vara till hjälp för att förbereda er inför lördagens tävling!


PROGRAM


Fredag:

11:00 - 21:00 157 XCC håller öppet.

18:00 - 21:00 Registrering för alla tävlande på 157 XCC, på Lassalyckan.


Lördag:

08:00 - 09:15 Efterregistrering på 157 XCC, på Lassalyckan.

08:00 - 19:00 157 XCC håller öppet.

09:30 Obligatoriskt infomöte vid starten.

10:00 Start AIM Challenge, på Lassalyckan stadion. Gemensam start för 3 & 6-timmars tävlingen.

13:00 Målgång för 3-timmars tävlingen.

15:30 - 19:00 After AIM med burgare och något att dricka på Hotell Lassalyckan.

16:00 Målgång för 6-timmars tävlingen.

18:00 Prisutdelning utanför Hotell Lassalyckan.


Söndag:

12:00 Nummerlappsutdelning/efterregistrering för Mini AIM Challenge, på Lassalyckan stadion. Läs mer om tävlingen här, samt registrera era barn för att säkra en goodiebag med bland annat en BUFF i.

13:00 Start för Mini AIM Challenge, på Lassalyckan stadion.


REGISTRERING

Det kommer vara möjligt att registrera sig både fredag kväll och lördag morgon, men har ni möjlighet att registrera er redan fredag kväll så skulle vi uppskatta detta. Bor ni i Ulricehamn eller i närheten kom gärna förbi fredag kväll och undvik stress lördag morgon.


Vid registrering så behöver båda deltagarna vara på plats, alternativt att ni i förväg signerar registreringsformuläret som en av er sen kan lämna in.. Registreringsformuläret finns att ladda ner och skriva ut, detta hittar ni nedan. Har vi inte båda signaturerna så kan vi tyvärr inte dela ut nummerlapparna.

Registreringsformulär_Ulricehamn
.pdf
Download PDF • 404KB

Startlistan med uppdaterade startnummer hittar ni nedan. Observera att startnummer inte är det samma som ni haft inne på anmälningstjänsten.

Startlista_ulricehamn
.pdf
Download PDF • 219KB

PUBLIK

Det kommer efter att starten har gått delas ut publikkartor vid startområdet, för att underlätta för vänner och familj som önskar att uppleva årets AIM Challenge som åskådare. Där kommer några av äventyrskontrollerna vara markerade, vilka vi rekommenderar att besöka för att heja på de som tävlar.


Vid målgång samlas vi återigen på Lassalyckan för att heja fram alla deltagarna till mål.


UTRUSTNING

Nedan har vi listat utrustning som är obligatorisk samt rekommenderad utrustning att ha med sig. Cykel är obligatoriskt att ha vid start och målgång, men hur ni väljer att lägga strategin där emellan är upp till er som lag.


Obligatorisk utrustning:

- Cykel

- Cykelhjälm vid cykling

- Mobiltelefon (1st per lag)

- Första hjälpen (1st per lag)


Rekommenderad utrustning:

- Förstärkningskläder vid hastiga väderomslag

- Kompass

- Vätskeryggsäck (inga vätskestationer längs med banan)

- Energibars eller liknande (kommer finnas att köpa på plats under registreringen)

- Klocka

- Löparskor

- Cykelslang och reperationskit, samt verktyg för enklare reperationer


AIM Challenge står för kanoter, SUP-brädor, klätterutrustning och liknande vid kontroller som kräver den typen av utrustning.


Mer om utrustning och övriga regler kan ni läsa om här.


AFTER AIM

Efter målgång kommer Hotell Lassalyckan bjuda in till After AIM med hamburgare (vegetariska allternativ finns) samt något gått att dricka. På grund av rådande restriktioner så är det något begränsat med platser så matbiljetter kommer behöva köpas i förväg, vilket går att göra under registreringen både fredag och lördag.


PRISUTDELNING

Prisutdelningen kommer att ske på Hotell Lassalyckans uteservering så att alla har möjlighet att delta, oavsett om man tidigare deltagit på After AIM eller inte. När vi har fyllt upp restaurangen och uteserveringen fyller vi upp grönområdena runt om uteserveringen men här är det tyvärr inte möjligt att ta sig en öl på grund av att serveringstillståndet inte sträcker sig helt ut i parken.


Det kommer delas ut priser till ettan, tvåan och trean i varje klass, samt spurtpriser och utlottningspriser. Deltagare som vinner priser måste närvara på prisutdelningen för att få sitt pris. Inga priser kommer att eftersändas.


DUSCH & OMKLÄDNINGSRUM

I närheten av start- och målområde finns tillgång till dusch och omklädningsrum samt värmestuga. På morgonen och under hela dagen kommer UIF:s omklädningsrum med duschmöjligheter stå öppna. Efter målgång klockan 16:00 kommer även omklädningsrummen på Lassalyckans fotbollsstadion att öppnas upp för alla som deltagit på AIM Challenge.


Toaletter finns i anslutning till omklädningsrummen samt i UIFs värmestuga.Vi ses på Lassalyckan till helgen!


698 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla