Tävlingsinformation Lindvallen

Nu är det inte många dagar kvar till AIM Challenge i Lindvallen och vi har försökt att samla lite sistaminuten information till er som deltagare men även lite publikinformation.

Vi förstår att det är många frågor inför helgen. Några av er har deltagit på AIM Challenge tidigare, medan AIM Challenge-konceptet är helt nytt för en del av er. Vi hoppas att nedan information kan vara till hjälp för att förbereda er inför lördagens tävling!


PROGRAM


Fredag:

10:00 - 21:00 Skistarshop Conceptstore håller öppet.

17:00 - 21:00 Registrering för alla tävlande på Skistarshop Conceptstore vid Handelsområdet Lindvallen, vid sidan av ICA.


Lördag:

08:30 - 09:00 Registrering för alla tävlande som ej registrerat sig under fredagen på Skistar Lodge i konferenslokalen Lo/Björn.

09:30 Obligatoriskt informationsmöte vid starten på Experiumstorget.

10:00 Start AIM Challenge, på Experiumtorget

15:30 -> After AIM med liveband på Lodgebaren

16:00 Målgång AIM Challenge

19:00 Bankettmiddag på Lodgebaren

22:00 Prisutdelning på Lodgebaren och baren håller öppet för fortsatt häng.


REGISTRERING

Det kommer vara möjligt att registrera sig både fredag kväll och lördag morgon, men har ni möjlighet att registrera er redan fredag kväll så skulle vi uppskatta detta.


Vid registrering så behöver båda deltagarna vara på plats, alternativt att ni i förväg signerar registreringsformuläret som en av er sen kan lämna in.. Registreringsformuläret finns att ladda ner och skriva ut, detta hittar ni nedan. Har vi inte båda signaturerna så kan vi tyvärr inte dela ut nummerlapparna.

Registreringsformulär 2022
.pdf
Download PDF • 404KB

Startlistan med uppdaterade startnummer hittar ni nedan. Observera att startnummer inte är det samma som ni haft inne på anmälningstjänsten.Startlista AIM Challenge i Lindvallen 2022
.pdf
Download PDF • 242KB


PUBLIK

Det kommer efter att starten har gått delas ut publikkartor vid startområdet, för att underlätta för vänner och familj som önskar att uppleva årets AIM Challenge som åskådare. Där kommer några av äventyrskontrollerna vara markerade, vilka vi rekommenderar att besöka för att heja på de som tävlar.


Vid målgång samlas vi återigen på Experiumtorget för att heja fram alla deltagarna till mål.


UTRUSTNING

Nedan har vi listat utrustning som är obligatorisk samt rekommenderad utrustning att ha med sig. Cykel är obligatoriskt att ha vid start och målgång, men hur ni väljer att lägga strategin där emellan är upp till er som lag.


Obligatorisk utrustning:

- Cykel (inga elcyklar är tillåtna)

- Cykelhjälm vid cykling

- Mobiltelefon (1st per lag)

- Första hjälpen (1st per lag)


Rekommenderad utrustning:

- Förstärkningskläder vid hastiga väderomslag

- Kompass

- Vätskeryggsäck (inga bemannade vätskekontroller längs med banan men möjlighet att fylla vatten i bäckar på fjället)

- Energibars eller liknande (kommer finnas att köpa på plats under registreringen)

- Klocka

- Löparskor

- Cykelslang och reperationskit, samt verktyg för enklare reperationer


AIM Challenge står för kanoter, SUP-brädor, klätterutrustning och liknande vid kontroller som kräver den typen av utrustning.


Mer om utrustning och övriga regler kan ni läsa om här.


AFTER AIM

Efter målgång bjuds det på After AIM på Lodgebaren på Skistar Lodge med livemusik och möjlighet att få köpt sig något gott att dricka.


BANKETTMIDDAG & PRISUTDELNING

Bankettmiddag & Prisutdelningen kommer att ske på SkiStar Lodge, Lodgebaren. Middagen startar klockan 19:00 och som tidigare kommunicerat var det enbart förhandsbeställning på middagen. Det kan finnas viss möjlighet för dropin men detta tas direkt med Lodgebaren i mån av plats.

Prisutdelningen startar klockan 22:00 och är öppen för alla oavsett om man deltagit på middagen eller inte. Kom och heja fram alla pristagarna från dagen och efteråt finns det möjlighet att hänga kvar i baren


Det kommer delas ut priser till ettan, tvåan och trean i varje klass, samt spurtpriser och utlottningspriser. Deltagare som vinner priser måste närvara på prisutdelningen för att få sitt pris. Inga priser kommer att eftersändas.


Vi ses i Lindvallen den 6:e augusti!

984 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla