Umara bidrar med ny energi till AIM Challenge!

Efter en märklig vår och osäkerhet runt årets tävlingar är det med stor glädje vi kan presentera Umara som ny partner till AIM Challenge. En partner som verkligen kan det här med energi under tävlingar!

Umara grundades 2013 av Biomedicinarna Tommy Ivarsson, MSc och Simon Gustavsson, BSc som studerade nutrition och förmåga att prestera. De är båda två riktigt glada idrottare med en förståelse för idrotten då de själv är löpare, cyklister, skidåkare och snart säkert även multisportare, swimrunners m.m.


Det känns superkul att få leverera energin till deltagarna i AIM Challenge. Som biomedicinare arbetar vi med en fot i det vetenskapliga nördfältet medan den andra foten sitter stenhårt fast i idrotten. Vi har själva mycket erfarenhet från multisport och är väl medvetna om behovet av energiintag, men även de logistiska utmaningar som alltid finns under tävling. Vi arbetar därför med smarta förpackningslösningar och energi som är snäll mot din mage och ger allt du behöver under aktivitet. Därmed känns samarbetet med AIM Challenge självklart och det ska bli superkul att få hjälpa dig till nya rekord. //Tommy Ivarsson, Marknadsansvarig på Umara

Vi på AIM Challenge tycker det är otroligt skoj att få inleda detta samarbetet och hoppas på ett långsiktigt samarbete, där vi tillsammans kan bidra till bättre och roligare tävlingar framöver. Där energinivån är högre under tävlingen samtidigt som det förhoppningsvis finns lite energi kvar till banketten och kvällens festligheter!


Under registreringen till AIM Challenge i Hemsedal kommer vi att erbjuda försäljning av Umaras produkter på plats. Så ta chansen att ladda med riktigt bra energi här!


I tillägg har vi glädjen att kunna erbjuda 15% rabatt på allt i webbshoppen fram till och med siste augusti 2020. Så även om du inte får chansen att delta under AIM Challenge i år så ta chansen att i alla fall träna med riktigt bra produkter. Ange koden aimchallenge15 för att ta del av dette exklusiva erbjudandet. Rabattkoden gäller endast för leveranser inom Sverige och kan inte kombineras med andra erbjudande eller rabattkoder.


Intresserad av att läsa mer om produkterna och vad Umara erbjuder, klicka dig vidare här.


132 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla