top of page

Multisport for alle, nå også for deg som har fylt 15 år!

Med en visjon og et slagord om å tilby Multisport for alle, velger vi å åpne for registrering også for unge voksne. Det er nå mulig å delta i AIM Challenge fra den dagen du fyller 15 år.

I mange år har det vært et ønske om å kunne delta med sine tenåringsbarn, som ennå ikke har fylt 18 år, et ønske vi nå har gleden av å oppfylle. I forbindelse med lanseringen av en 3-timers konkurranse i Ulricehamn begynte vi også å se på muligheten for å åpne for yngre deltakere, og etter samtaler med advokater resulterte det i at vi gjorde en endring for både 3 og 6-timers konkurranser, sier konkurranseleder Marcus Andersson.



AIM Challenge 3-timers i Ulricehamn

Med lanseringen av en 3-timers konkurranse tidligere i år ser vi også muligheten til å kunne åpne for yngre deltakere, og har besluttet å åpne påmelding for de som er 15 år eller eldre. For deg som er under 18 år, i henhold til registreringsvilkårene nedenfor, må påmeldingen gjøres og godkjennes av en forelder/verge.


AIM Challenge 6-timers i Ulricehamn, Lindvallen og Hemsedal

Det er nå mulig å delta fra fylte 15 år, selv på 6-timers konkurranser, men bare i selskap med en voksen. For å være lagleder kreves det fortsatt at du har fylt 18 år når konkurransen starter, men som lagleder er det nå mulig å registrere et lag sammen med en ung voksen som har fylt minst 15 år.



Dette betyr at det ikke er tillatt for to personer i alderen 15-17 å konkurrere sammen i vår 6-timers konkurranse.




Vi vil benytte anledningen til å takke Ulricehamn Sparbank og Sparbanksfonden Ulrica for støtten vi fikk til utviklingen av AIM Challenge i Ulricehamn, en støtte som gjorde det mulig for oss å nå åpne for yngre deltakere samtidig som vi har oppdatert regler, registreringvilkår og registrering for å matche denne endringen. De oppdaterte registreringsvilkårene kan leses her.



I tillegg har støtten fra Sparbanksfonden Ulrica bidratt til muligheten for utviklingen av en barnekonkurranse for de minste i Ulricehamn. Flere detaljer om dette vil komme nærmere konkurransen!



48 visningar0 kommentarer
bottom of page