top of page

Oofos på köpet när du anmäler dig till AIM Challenge!

Vi välkomnar med glädje Oofos som ny sponsor till AIM Challenge, en skoproducent som säkerställer bra återhämtning för dina fötter efter långa dagar med aktiviteter. Perfekt för återhämtning efter AIM Challenge!För att fira det nya samarbetet så får just nu alla som anmäler sig till valfri AIM Challenge tävling var sitt par Oofos till ett värde av 1200 kr/per lag*. Erbjudandet gäller under perioden 5 april till 5 maj och sandalerna kommer att delas ut under nummerlappsutdelningen för respektive tävling.


Så se till att anmäl er idag så får du och din lagkompis varsitt par återhämtningssandaler från Oofos. Det går att läsa mer om sandalerna längre ner.Oofos har med sina sandaler och tofflor i Oofoam® -skum skapat en helt unik produkt. Med sitt mjuka, patenterade, material är sandalerna snälla mot trötta fötter, och ger dig bra stöd och dämpning efter långa aktiviteter. Sandalerna är en unisex-modell och passar lika bra för damer som för herrar.
Den revolutionerande Oofoam teknologin absorberar 37 % mer stötar än traditionella dämpningsmaterial med syfte att minska påfrestningen på dina fötter, leder och rygg. Den här teknologin hjälper återhämtningsprocessen och skapar en oerhört bekväm sandal som du kan ha på dig var som helst. Traditionella skor för aktiviteter ger energi tillbaka vilket driver dig framåt under aktiviteterna. Oofoam gör motsatsen, och absorberar stötarna utan att ge någonting tillbaka. Detta minskar påfrestningen på kroppen och hjälper dig att återhämta dig.


Oofos skiljer sig från många andra återhämtningsskor i det att de ger ett gott stöd för fotvalvet. Den patenterade fotbädden från Oofos tar bort tryck och belastning från anklar, knän och höfter samt nedre rygg. Dessutom ger Oofos sandaler ett mer naturligt rörelsemönster då materialet flexar tillsammans med både din fot och marken genom att de är biomekaniskt designade. Det mjuka, flexibla Oofoam-materialet möjliggör att din fot kan röra sig så som den är ämnad att röra sig.


Blir du också sugen på ett par sandaler från Oofos?* Gäller endast nya anmälningar i perioden 5 april till 5 maj. Modellen på bilderna är en exempelmodell och faktisk modell och färg kan varierar utifrån vald storlek. För anmälan till Ulricehamn så är kampanjen begränsad fram till den 21 april för att vi ska säkerställa leverans av dina skor till tävlingen.

1 043 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page