top of page

Cykeluthyrning - AIM Challenge

Uppdaterat: 22 apr.

Det ska vara enkelt att delta på AIM Challenge och vi har därför samlat information om olika möjligheter för cykeluthyrning nedan på våra olika destinationer.


Att delta på AIM Challenge kräver inte massa specialutrustning som många andra multisportlopp, utan vi som arrangör står för all nödvändig utrustning på våra kontroller, oavsett om det är kanoter, Sup-brädor eller nödvändig säkerhetsutrustning till en klätterkontroll. Däremot så behöver var och en ha med sig en egen cykel. Har man ingen egen, inte vill släpa med sig sin cykel eller tvivlar på hur funktionsduglig den är, passa på och hyr en på plats. Enkelt och smidigt!


Vi erbjuder även uthyrning av kartstativ under AIM Challenge, du kan läsa mer om detta längre ner i artikeln.


AIM Challenge i Ulricehamn

För dig som ska delta i Ulricehamn finns två alternativ för att hyra cykel i Ulricehamn.

 

  • Hestra Guesthouse kör tillfällig ut/-inlämning på plats på Lassalyckan under AIM Challenge och erbjuder MB32 MTB by Allebikes, en allsidig 29” hardtail med dropperpost för 500kr. Cykeln finns att hyra i storlekarna S till XL och bokas enklast på mail till gimulti@gmail.com

 

  • 157XCC erbjuder tre olika modeller från Ghost, varav en är damspecifik modell. Ut-/inlämning på samma ställe som nummerlappsutdelningen i direkt anslutning till start- och målområde. Cyklarna bokas enkelt på mail till support@157xcc.com

 

 OBS! Begränsat antal med cyklar, så vänta inte med att boka din cykel.


 

AIM Challenge i Sälen

I Sälen är det enklat att hyra cykel direkt genom Skistar där du hittar ett brett utbud av cyklar, både hardtail och fulldämpade cyklar i olika storlekar.

 

 

De erbjuder även service på plats, så ta chansen och säkerställ att din cykel är i toppskick inför tävlingen.


 

AIM Challenge i Hemsedal

I Hemsedal är det enkelt att hyra cykel direkt genom Skistar där du kan hämta din cykel redan kvällen innan så att du kan fokusera på dina egna förberedelser under tävlingsdagen.

 

De har cyklar för alla tillfällen och här hittar du både hardtail, fulldämpad samt El-MTB för dig som vill testa vår El-cykelklass. Det går att läsa mer om den här.

 


 

AIM Challenge i Kolmården

För dig som ska delta i Kolmården så erbjuder vår samarbetspartner We Ride MTB cykeluthyrning på plats i Kolmården. De håller vanligtvis till i Trosa men kör en Pop-up uthyrning i samband med AIM Challenge.För dig som vill lära dig något nytt eller fräscha upp dina kunskaper så erbjuder We Ride MTB även två workshops i samband med AIM Challenge, en enklare mek-kurs och en MTB intro kurs för dig som vill lära dig grundläggande teknik. Läs mer och boka här.

 

 

Uthyrning av Kartstativ från Nordenmark Adventure

 Vi har ett gäng kartstativ till uthyrning från Nordenmark Adventure, marknadens troligen mest använda kartstativ för MTB-cykling.

 

Kartstativet är av modellen MTB Extreme Gold och det kostar 250kr att hyra per stativ och tävling. Vi har ett begränsat antal uthyrningsstativ så för att säkra ditt stativ ber vi dig förboka det direkt till info@aimchallenge.com där ni uppger namn, lagnamn, hur många stativ ni önskar att hyra och till vilken tävling som ni önskar att hyra stativet.

 

 

Vi har även karstativ till försäljning, missade du att beställa vid anmälan går det att efterbeställa via e-postadressen ovan för utlämning på plats under tävlingen.

164 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page