top of page

Startklar Nordic avbeställnings- och olycksfallsförsäkring

Uppdaterat: 27 okt. 2023

Inför årets tävlingar har vi valt att erbjuda Startklar Nordic och Startklar Nordic Plus i samband med anmälan till AIM Challenge. Försäkringen gäller för alla motions- och tävlingslopp du anmäler dig till i Sverige, Norge, Danmark och Finland.


Vi hoppas ju självklart att se alla deltagare på plats under AIM Challenge men vi vet av erfarenhet att sjukdomar och skador ibland sätter stopp för deltagande, då är det skönt att veta att dina pengar inte brinner inne.


Med Startklar Nordic får du hela anmälningsavgiften tillbaka utan självrisk om du blir:

  • Akut sjuk eller gravid och inte kan delta.

  • Skadad på grund av olycksfall (förslitning, överbelastning eller överansträngning räknas inte som olycksfallsskada).

  • Försäkringen gäller även vid nära anhörigs allvarliga sjukdom eller olycksfall och vid skada i bostad tex brand eller inbrott.


Försäkringen är personlig och det går att läsa mer om försäkringen här: Läs mer om Startklar Nordic och Startklar Nordic Plus.


Vid deltagande i AIM Challenge behöver du som deltagare ha en olycksförsäkring, har du inte detta genom ditt ordinarie försäkringsskydd så är Startklar Nordic ett prisvärt alternativ. I Startklar Nordic gäller olycksförsäkringen under loppet samt under resan till och från loppet. Startklar Nordic Plus gäller i tillägg varje gång du tränar under ett år från tecknande av försäkring.


Startklar Nordic kostar 175 kronor och Startklar Nordic Plus 295 kronor, giltighetstid för båda försäkringarna är 1 år. Försäkringsgivare är Svedea AB, svenskt försäkringsbolag med specialförsäkringar som inriktning. Försäkringen administreras av Försäkringskompetens i Uppsala AB.
66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page