top of page

Vill du vara en del av Crewet under årets roligaste tävling?


Efter ett par sena avhopp i personalstyrkan på grund av sjukdom skulle vi behöva fylla upp med ytterligare några personer i Crewet till AIM Challenge i Lindvallen den 5-6 augusti.


Vill du vara en del av ett bra team som jobbar med AIM Challenge? Att arbeta med AIM är otroligt roligt och många återkommer år efter år. Att arbeta med AIM är minst lika roligt som att tävla. Vill du, eller känner du någon som kanske vill hjälpa till i år? Vi behöver främst stärka upp fredag kväll och under lördagen. Skulle du vilja kombinera det med att själv tävla så skulle det kunna vara ett alternativ att hjälpa till fredag kväll samt en timme innan/efter själva loppet.


Som Crew-medlem är arbetsuppgifterna varierande och det finns med största sannolikhet något som kan passa dig. Arbetsuppgifterna sträcker sig från att välkomna deltagarna vid anmälan till att bygga arena, bygga om arenan från start till mål, ansvara för bemannade äventyrskontroller, säkerhet på kontroller och arbetsuppgifter i start/målområdet.


En helg med AIM innebär inte bara arbete utan också en social och trevlig helg med ett härligt gäng. Betalning sker i form av kläder/utrustning från våra samarbetspartners, bankettmiddag på lördag, mat och boende samt en trevlig helg att se tillbaka på senare i höst.


Kan det vara något för dig, kontakta oss direkt på marcus@aimchallenge.com
182 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page