top of page

Vill du vara en del av Crewet under årets roligaste tävling?

Uppdaterat: 14 juni 2023


Vill du vara en del av de som gör AIM Challenge i Sälen möjligt? Vi söker nu efter ytterligare ett par personer som vill vara en del av crewet i Sälen den 4-5 augusti, kanske kombinera det med någon dags semester i Sälen?


Vill du vara en del av ett bra team som jobbar med AIM Challenge? Att arbeta med AIM är otroligt roligt och många återkommer år efter år. Att arbeta med AIM är minst lika roligt som att tävla. Vill du, eller känner du någon som kanske vill hjälpa till i år? Vi behöver främst stärka upp under fredag och lördagen. Skulle du vilja kombinera det med att själv tävla så skulle det kunna vara ett alternativ att hjälpa till på fredagen samt en timme innan/efter själva loppet på lördagen.


Som Crew-medlem är arbetsuppgifterna varierande och det finns med största sannolikhet något som kan passa dig. Arbetsuppgifterna sträcker sig från att välkomna deltagarna vid anmälan till att bygga arena, bygga om arenan från start till mål, ansvara för bemanning av äventyrskontroller, säkerhet på kontroller och arbetsuppgifter i start/målområdet.


En helg med AIM innebär inte bara arbete utan också en social och trevlig helg med ett härligt gäng. Ersättning sker i form av kläder/utrustning från våra samarbetspartners, bankettmiddag på lördag, mat och boende samt en trevlig helg att se tillbaka på senare i höst.


Kan det vara något för dig, kontakta vår tävlingsledare direkt på marcus@aimchallenge.com
376 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page