top of page

AIM Challenge släpper cykelkollektion i samarbete med Sportful.

Äntligen är det dags igen, vi släpper en ny och fräsch kollektion med cykelkläder. En kollektion som andas AIM Challenge där design och funktion kombineras på bästa sätt.


Sportful har över 50 års erfarenhet av cykelkläder och har genom åren burits av flera världsmästare både inom cykling och längdskidor. Med fokus på kvalitet, funktion och ett bra hållbarhetstänk är vi glada att släppa denna kollektionen i samarbete med Sportful.

(klicka på bilderna för att se de i full storlek)


Förbeställ nu och säkra dig leverans innan årets första tävling, AIM Challenge i Ulricehamn den 6 maj. Utlämning av kläder sker på plats i Ulricehamn under nummerlappsutdelningen. För dig som inte deltar under AIM Challenge i Ulricehamn så kommer dina kläder att skickas med post i månadsskiftet april/maj.


Den nya cykelkollektionen kommer i både herr- och dammodell och släpps med passande tröja och byxor. Storleksguide och tillgängliga storlekar hittar du längre ner.


Förbeställ redan idag och säkra dig ett kit med snygga och funktionella cykelkläder från Sportful. Vi håller möjligheten för förbeställning öppen till och med söndag den 26 februari och erbjuder dig som förbeställer 10% rabatt på ordinarie pris. Efter beställning kommer orderbekräftelse och betalningsinformation att skickas till dig via ett separat mail.
Sportful Neo Jersey

Sportful Classic Bibshort

Pris:

(-10% vid förbeställning)

990 kronor


1150 kronor

​Dam: XXS - 2XL

Herr: XXS - 4XL

​Dam: XXS - 2XL

Herr: XXS - 5XL

​Produktinformation:

En tröja för både tävling och träning med bra andningsförmåga och snabbtorkande material. 3 tilltagna fickor på ryggen för extra kläder eller energi. En perfekt tröja för en heldag med multisport!

​En byxa för träning och tävling med bra stretch och Bodyfit Pro sitpad för bästa balans mellan funktion och komfort. Skön på cykeln men funkar bra för löpturer mellan kontrollerna också.


395 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page