top of page

Låt oss tävla för miljöns skull!

Vad kan vara bättre än att kombinera nytta och nöje? Tillsammans med Merrell så inleder AIM Challenge ett samarbete med den ideella organisationen Håll Sverige Rent.


Håll Sverige Rent arbetar precis som det låter för att få fler människor att inte skräpa ner. Att inte skräpa ner i naturen är en självklarhet för oss på AIM Challenge, något vi arbetat hårt för under alla år men vi önskar nu att göra ännu mer!


- Vi som arbetar med AIM Challenge är inbitna naturmänniskor och älskar att ha naturen som vår arena oavsett om det är träning, tävling eller bara socialt med vänner. Vi kan inte göra allt men vi kan dra vårt strå till stacken för att alla likasinnade skall ha en så bra och ren naturupplevelse som möjligt säger Marcus Andersson, Tävlingsledare på AIM Challenge.


Tillsammans med Merrell startar vi nu upp en ny tävling, AIM Cleanup Challenge, 6-7 augusti. Tävlingen är en fristående tävling där alla som vill tävla för miljöns skull kan delta, men det går också att genomföra det som en tävling i tävlingen för er som skall delta på AIM Challenge i Lindvallen samma helg.


- Detta skall bli jättespännande och kul, när vi kan kombinera nytta med nöje! Att vara med att bidra till att skräp försvinner från stigarna i naturen samtidigt som vi är ute och rör på sig, det går i linje med vad vi står för hos Merrell, säger Adam Svensson, Marketing Manager Nordics på Merrell.


Tack vare våra fantastiska partners Merrell och RaceID så kommer hela anmälningsavgiften gå oavkortat till Håll Sverige Rent och deras viktiga arbete. Genom att delta bidrar du till Håll Sverige Rents fortsatta arbete, en renare natur att vistas i samtidigt som du har möjligheten att vinna fina priser från våra partners, däribland skor från Merrell. Låt oss tävla för miljöns skull!


- Alla som lever ett aktivt friluftsliv vet hur tråkigt det är när det ligger skräp i naturen. Och eftersom det inte sker någon organiserad städning i naturen är det viktigt att alla som vistas där tar med sig sitt eget och andras skräp. Därför känns det fantastiskt kul att få vara en del av AIM Challenge i Lindvallen och att så många människor hjälper till att hålla rent. Vi ser framemot att få se alla fulla skräppåsar, säger Pontus Tengby, kommunikationschef Håll Sverige Rent.Hur går AIM Cleanup Challenge till:

- Anmäl er till AIM Cleanup Challenge för endast 50,- per person, det går även att kryssa i detta alternativ när ni anmäler er till AIM Challenge i Lindvallen. Anmälningsavgiften kommer oavkortat skänkas till Håll Sverige Rent för att stödja deras fortsatta arbete mot sin vision om ett Sverige där ingen skräpar ner.

- Alla som anmäler dig till AIM Cleanup Challenge kommer få ett skräpplockningspaket från Håll Sverige Rent. Ert skräpplockningskit kommer att skickas ut i förväg med post. För er som anmäler er till AIM Challenge i Lindvallen och AIM Cleanup Challenge samtidigt kommer era kit delas ut i samband med registreringen på plats i LIndvallen.

- Ni skall under helgen 6-7 augusti samla ihop så mycket skräp som ni kan och samla detta i era skräpplockningspåsar.

- Dokumentera er dag och dela med er av vad ni hittar i sociala medier under #AIMCleanupChallenge och ni har möjlighet att vinna fantastiska priser från bland annat Merrell.


Ni som i tillägg deltar på AIM Challenge i Lindvallen:

- Ni kan välja att kombinera och delta i båda tävlingarna på lördagen eller delta som vanligt på AIM Challenge på lördagen och AIM Cleanup Challenge på söndagen.

- Ni kommer vid målgång kunna lämna in era skräpsamlingspåsar märkta med ert startnummer för att delta i denna tävlingen i tävlingen. Efter målgång kommer en jury gå igenom de inlämnade påsarna och betygsätta mängden skräp som samlats in, för att utse ett vinnarlag.

- För er som väljer att kombinera ert deltagande under lördagen så kommer extra priser att delas ut under kvällens prisutdelning.


129 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page