top of page

Nu kan du hyra kartstativ!

Uppdaterat: 26 mars

Gör som proffsen och använd ett kartstativ under AIM Challenge, det sparar er tid samtidigt som ni har full koll på kartan hela tiden medan ni cyklar utan att behöva stanna. Sparad tid betyder möjlighet att ta fler kontroller och fler poäng.


Vi vågar påstå att majoriteten av vinnarna på AIM Challenge de senaste åren har kört med kartstativ på styret. Om vinsten skall tillskrivas materialet eller alla de träningstimmar som liggande bakom framgången låter vi vara osagt.Vi har under många år arbetat tätt med Nordenmark Adventure och inför tävlingsåret 2022 fördjupar vi detta samarbetet, ett samarbete som främjar vår vision om att kunna erbjuda multisport för alla. Nu behöver du inte längre köpa ditt eget kartstativ utan det kommer vara möjligt att hyra ett kartstativ av modellen MTB Extreme Gold från Nordenmark Adventure, samma kartstativ som vi i många år haft till försäljning.Behöver du inte fler prylar i garaget eller kanske gått i funderingarna på att faktiskt köpa ett kartstativ under längre tid, så har du nu möjligheten att testa och hyra ditt kartstativ under AIM Challenge. Kartstativet fästes enkelt och snabbt på styret och passar till alla typer av cyklar.


Vi ser det som ett perfekt sätt att testa kartstativet i dess rätta element! Skulle du hyra och efter tävlingen inse att ett kartstativ är ett måste framöver, så får du hela hyran i rabatt vid köp av ett nytt och eget kartstativ.


Pris för att hyra ett MTB Extreme Gold från Nordenmark Adventure är 250kr och då hämtar ni upp stativet under registrering och lämnar in efter målgång. Enklare och smidigare blir det inte. (Missade du att beställa kartstativ vid anmälan och kommit på att du önskar att köra ett, maila oss på adressen ovan så löser vi det också)


Vi har ett begränsat antal uthyrningsstativ så för att säkra ditt stativ ber vi dig förboka det direkt till info@aimchallenge.com där ni uppger namn, lagnamn, hur många stativ ni önskar att hyra och till vilken tävling som ni önskar att hyra stativet.
532 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page