top of page

Vi välkomnar Marija Aurell som ambassadör!

Vi älskar att samarbeta med inspirerande människor som även smittar av sig med sin glädje och inspiration till fler. Därför känns det extra skoj att kunna välkomna Marija Aurell som ny ambassadör för AIM Challenge.


En del av er har kanske lagt märke till Marija sedan tidigare då hon varit synlig inom cykelsvängar både genom inspirationskontot Rövardöttrar och som ansiktet utåt för Vätternrundan de senaste åren. För er som inte vet vem Marija är sedan tidigare så har vi fått möjligheten att ta pulsen på henne inför årets AIM Challenge för att ta reda på lite mer om vem hon är, vad hon ser framemot, hur hon kommer att ladda upp inför årets tävlingar och mycket mer.


För de som inte känner dig, vem är Marija Aurell?


- Jag är bosatt i Motala sedan 6 år tillbaka och driver mitt eget företag "Marija Aurell" som Livsstilsentreprenör, Fotograf & Föreläsare på heltid. I sociala medier delar jag dagligen med mig av alla tänkbara äventyr; dels för att jag själv mår som allra bäst när jag höjer min personliga livskvalitet genom bland annat cykling, fjällturer, utomhusövernattningar, skogutflykter med hängmattan, SUP-utmaningar, kallbad, styrkeyoga mm, dels för att jag vill inspirera mina följare till att få mer livsnjutning med hjälp av enkla aktiviteter.

Marija berättar att hon hittade cyklingen efter hennes flytt från Lund till Motala, och att hon kort där efter startade upp cykelinspirationskontot Rövardöttrar tillsammans med Evelina Danielsson 2018. Vilket senare lett till att hon startat upp eget företag och gett sig ut på massor av utmaningar för att utmana sig själv.


Jag har bland annat cyklat ensam runt Vättern under annandag jul, cyklat 400km från Motala till Sälen utan stopp för sömn i -4 grader. Men jag drivs inte bara av cykeläventyr utan uppskattar också att paddla SUP vilket jag gärna kombinerar med att övernatta utomhus. Gärna på någon okänd ö med en hängmatta, eller hitta något vindskydd att sova i för natten. Jag gillar med andra ord spontana äventyr som ger mig frihetskänsla.

Hur kommer du ladda upp inför AIM Challenge och hur kan vi och alla AIM intresserade följa din resa?


- Jag kommer fortsätta med min vardagsträning främst i form av cykling, styrkeyoga, SUP och hiking, men även tacka ja till alla tänkbara tillfällen där jag kan samla på tekniktips inom de sporter som är nya för mig.


Det kommer vara möjligt att följa Marija på @MarijaAurell både på Facebook och Instagram och vi kommer även dela delar av innehållet i AIM Challenges kanaler.


- Jag vill se till att göra hela våren och sommaren till ett sjukt roligt äventyr, men även dela med mig av de svårigheter och rädslor som dyker upp längs vägen. Jag älskar att erövra nya utmaningar, fast jag vill göra det för min egen skull och inte för någon annans, så därför kommer jag pusha det fokuset lite extra. Men mitt allra största fokus är att leverera pepp, träningsinspiration och glädje under en riktigt lång folkfestuppladdning!


Vilka delar ser du mest framemot mest med AIM Challenge och vilka känns läskigast och längt ifrån din komfortzon?


- Kanot, klättring och slackline har jag märkt att jag dagdrömmer om 😅 Det är nya moment för mig men jag är så taggad över att få testa och lära mig dom! Navigering har aldrig varit min favorit eller det jag tycker är enkelt, men självklart vill jag anta även den utmaningen och hoppas kunna bli bättre på detta!


Vem är Marija som vi kommer få möta på tävlingarna i år?


- Genom mina tidigare Pulscoachuppdrag under Vätternrundan och Ride of Hope för Barncancerfonden har jag fått bekräftat flera gånger om att min glädje sprider sig och smittar av sig till andra deltagare. Mitt uppdrag kommer gå ut på att agera cyklande peppare, stämningshöjare & reporter under de 3 tävlingshelgerna i Ulricehamn, Sälen & Hemsedal. Jag kommer vara runt på banorna med partymusik och heja på deltagare, sprida god stämning, testa och rapporterar från olika kontroller, film- och fotodokumentera och dela med mig av stämningen från loppen i sociala medier. Ett uppdrag som passar mig som handen i handsken och att jag får vara ambassadör för AIM Challenge känns klockrent och sanslöst roligt!


Marija kommer alltså vara på plats under alla loppen, vara med ute längs med banan men snarare heja på och peppa övriga deltagare än att själv jaga flest kontroller och stå högst upp på prispallen.


Jag vill bidra med det som jag är allra bäst på till de andra tävlande och det är utan tvekan såhär. För mig spelar det inte så stor roll hur snabb jag är eller hur många kontroller jag tar, men att ha så kul jag bara kan under tiden känns sjukt viktigt för mig 😃
161 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page