top of page

Nu blir Mini AIM Challenge ännu bättre!

Uppdaterat: 3 maj 2022

Vi önskar att AIM Challenge skall vara Multisport för alla, inte ett helt lätt mål men vi har lyssnat in era åsikter och utvecklar nu Mini AIM Challenge i Ulricehamn, ett utvecklingsarbete som gjorts möjligt med stöd av Sparbanksfonden Ulrica.


Inför 2022 har vi gjort några justeringar av konceptet runt Mini AIM Challenge, där vi flyttar tävlingen till lördag morgon för att möjliggöra att fler kan delta. Genom att flytta tävlingen till lördagen, samma dag som huvudtävlingen hoppas vi att fler av de tillresande deltagarna tar med sig hela familjen och ger även barnen möjlighet att testa på multisport.


Vi har också med stöd från Sparbanksfonden Ulrica, tillsammans med det lokala föreningslivet utvecklat konceptet för barntävlingen. I år kommer det bli två olika banor där den kortare lämpar sig för de minsta och den längre för de lite äldre barnen. Deltagarna skall längs med banan, ta sig fram främst med cykel men med inslag av löpning och olika äventyrsmoment längs en snitslad bana. Det gäller att samla alla kontrollerna längs med banan och oavsett kort eller lång bana så kan vi garantera en rolig, spännande och lekfull tävling där alla som går i mål får medalj!


Ålder ca 3-13 år, inga spikade åldersgränser utan det viktigaste är att alla har roligt och deltar utifrån sina förutsättningar. Möjlighet för vuxna att följa sina barn längs med banan.


Anmälan är gratis och alla deltagare får medalj vid målgång! Till de första 100 som anmäler sig blir det en lyxig goodibag.Genom att flytta det till lördags morgon önskar Tävlingsledare Marcus Andersson att även barnen skall få känna av den fantastiska känslan av AIM Challenge.

- Barnen kommer att ha start och mål på Lassalyckan precis som de vuxna. Genom att lägga det innan starten på vuxentävlingen hoppas vi även på mer publik som kommer vara på plats och heja på alla fantastiska förmågor och framtida multisportare.Program för Mini AIM Challenge den 7 maj på Lassalyckan i Ulricehamn:

08:30 - 09:00: Registrering och upphämtning av startnummer & goodiebag

08:30 - 09:00: Efterregistrering öppen

08:50 Uppvärmning tillsammans med Nordic Wellness

09:00: Start Mini AIM ChallengeStort tack för stödet Sparbanksfonden Ulrica och Ulricehamns Sparbank.1 033 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page