top of page

Ulricehamn som Outdoordestination

Under 2021 hade vi premiär för AIM Challenge i Ulricehamn och det är med glädje vi nu förbereder oss för att komma tillbaka! Ulricehamn har allt vi letar efter hos en destination från spännande natur, storslagna vyer, gästfrihet och faktiskt förvånansvärt många höjdmeter.


Med en vacker och omväxlande natur har Ulricehamn rätt förutsättningar för riktigt bra vandring, cykling och löpning. Med ett välutvecklat ledsystem tar du dig till vackra och många gånger spektakulära platser och skapar dig ditt eget äventyr. Här hittar du också 70 km bilfri asfalterad banvall som passar utmärkt för dig som vill åka rullskidor i en trygg miljö och på ett bra underlag.



I Ulricehamn finns också ett av Sveriges modernaste idrottscenter Lassalyckan med ett unikt läge och mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter. Pumptrack, MTB-slingor, trailspår, konstgräsplaner, ishallar, inomhushall med konstgräs, hotell, sportbutik, padel, träningscenter, boulebanor och mycket annat. Lassalyckan är också arenan för världscupen i längdskidor.








143 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page