top of page

SkiStarShop blir officiell AIM-butik

Uppdaterat: 16 apr. 2021

Vi har idag glädjen att meddela att AIM Challenge och SkiStarShop har ingått ett samarbete där SkiStarShop blir officiell AIM-butik.


- Vi på SkiStarShop finns där tävlingarna och terrängen finns. Så därför känns det som en kul utmaning för oss att kunna skräddarsy ett sortiment till detta fantastiska event. Vårt mål är att till fullo serva alla nivåer av deltagare i AIM Challenge, säger Johan Schulz, inköpschef SkiStarShop.


(Inlägget fortsätter under bilden)Att Skistarshop blir officiell AIM-butik betyder att det äntligen finns en butik som samlat allt du kan tänka dig att behöva för både träning och tävling samt att vi som arrangör kan erbjuda alla gamla och nya deltagare bra erbjudande på kvalitetsprodukter. Du hittar bland annat hittar cyklar, kläder, vätskesystem, energi, reservdelar och mycket mer i den nyupprättade butiken.


För ännu bättre erbjudande, använd koden "AIM2020".


Koden ger dig som deltagare (och tidigare deltagare) i AIM Challenge minst 10% på alla produkter samlade via AIM Challanges SkiStarshops-sida, koden anges i kassan vid betalning. Koden gäller utvalda produkter så långt lagret räcker och går ej att kombinera med andra rabatter.


Samarbetet innebär också att fredagens registreringen i Lindvallen kommer att flyttas till SkiStarShop på Sälfjällstorget. Det innebär större lokaler och större möjlighet för att komplettera med utrustning om du har glömt någonting hemma, samtidigt som vi kommer att fortsätta sälja AIM t-shirts med mera i anslutning till registreringen.


- Vi tror att detta är ett samarbete som kommer gynna både oss som arrangör, SkiStarShop som butik men framförallt att deltagarna kommer att få en bättre helhetsupplevelse, säger Marcus Andersson, Tävlingsledare AIM Challenge.


181 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page