Mini AIM Challenge i Ulricehamn 26:e september

AIM Challenge har som vision att erbjuda Multisport för alla och då önskar vi även att bjuda in barn i alla åldrar. Vi kommer därför att introducera Mini AIM Challenge i Ulricehamn söndagen den 26/9, alltså samma helg som AIM Challenge går av stapeln i Ulricehamn.


Mini AIM Challenge är ett roligt och lekfullt koncept som skall passa alla barn, oavsett tidigare erfarenheter av multisport. Det kommer att bli cykling längs med en snitslad bana med utplacerade kontroller längs med banan, några kommer innehålla äventyrsmoment så som klättring. Egen cykel och cykelhjälm krävs för deltagande.

Ålder ca 3-13 år, inga spikade gränser utan det viktigaste är att alla har roligt och deltar utifrån sina förutsättningar. Möjlighet för vuxna att följa sina barn längs med banan.

Anmälan är gratis och alla deltagare får medalj vid målgång! Till de första 100 som anmäler sig blir det en lyxig goodibag.Program söndag 26:e september

12:00 - 13:00 Anmälan och registrering till Mini AIM Challenge på Lassalyckan

13:00 Start Mini AIM Challenge på Lassalyckan

För er som skall delta på AIM Challenge under lördagen och önskar boende i närheten av start- och målområde så kan vi varmt rekommendera Hotell Lassalyckan. Bokning av boende sker direkt till Hotell Lassalyckan, boka ditt boende här.

Vi önskar att rikta ett stort tack till Sparbanksfonden Ulrica och Ulricehamns Sparbank som stödjer AIM Challenge i Ulricehamn och som gjort det möjligt att utveckla ett nytt barnkoncept!
511 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla